Polis Advocatuur voor

Al 12,5 jaar de juridisch expert voor het intermediair

Kantoorinformatie Polis Advocatuur

Algemene voorwaarden

Polis Advocatuur maakt gebruik van algemene voorwaarden. Deze zijn op elke opdracht van toepassing. In de algemene voorwaarden is een aansprakelijkheidsbeperking opgenomen. De algemene voorwaarden zijn terug te vinden op de website (www.polisadvocatuur.nl)

Correspondentie

Polis Advocatuur communiceert in beginsel langs elektronische weg. De opdrachtgever van Polis Advocatuur is hiermee akkoord, tenzij uitdrukkelijk anders afgesproken. Polis Advocatuur maakt gebruik van een disclaimer en een privacyverklaring. Deze zijn beide terug te vinden op de website (www.polisadvocatuur.nl)

Klachtenregeling

Op de dienstverlening van Polis Advocatuur is een klachtenregeling van toepassing. Deze is terug te vinden op de website (www.polisadvocatuur.nl).

Afwezigheid

In overleg met de opdrachtgever wordt desgewenst per geval bezien of vervanging bij geplande afwezigheid van de behandelend advocaat al dan niet aangewezen is. Bij niet geplande afwezigheid kan contact opgenomen worden met mr. R.B. (Robin) van Beem (Brandmr. Advocaten te Den Haag) die in dat geval als zaakwaarnemer zal optreden.

Derdengelden

Polis Advocatuur kan geen derdengelden ontvangen en heeft geen stichting derdengelden ter beschikking.

Bekijken en downloaden in PDF…

Polis Advocatuur in

Wilt u meer weten of wilt u persoonlijk kennismaken?
Neemt u dan gerust contact op.

  • Adres

    Regus The Mark | Office 304
    Fascinatio Boulevard 216-220
    3065 WB Rotterdam