U bent uw klant beter van dienst als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn

Verzekeringsrecht

Ik ben gespecialiseerd in het verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht. Ik sta u en uw klant bij wanneer er een discussie ontstaat met een verzekeraar. Bijvoorbeeld over tussentijdse premieverhoging. Of de mogelijkheid om een verzekering tussentijds op te zeggen. Maar ook wanneer uw klant wordt geconfronteerd met een onterechte dekkingsweigering.

Aansprakelijkheidsrecht

Als adviseur krijgt u regelmatig te maken met vragen op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht. Bijvoorbeeld of een bepaalde aansprakelijkheid van uw klant gedekt is op diens aansprakelijkheidsverzekering. En of de schade mogelijk op een andere partij te verhalen is. Polis Advocatuur helpt u en uw klant om aansprakelijkheidskwesties zo goed mogelijk op te lossen.

 • Gespecialiseerd

  in de financiële branche

 • Advies en begeleiding

  bij aan- of verkoop van een assurantieportefeuille

 • Specifiek

  gericht op het intermediair

 • Klankbord en adviseur

  bij geschillen tussen diverse partijen

Polis Advocatuur in

Wilt u meer weten of wilt u persoonlijk kennismaken?
Neemt u dan gerust contact op.

 • Adres

  Regus The Mark | Office 304
  Fascinatio Boulevard 216-220
  3065 WB Rotterdam

Mijn kantoor is gespecialiseerd in juridische dienstverlening voor de financiële branche, met name gericht op het intermediair

Ik help adviseurs, (beurs)makelaars, serviceproviders en gevolmachtigd agenten bij het voorkomen en oplossen van problemen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Ik geloof erin dat u uw klant beter van dienst bent als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn.

De advocaat

Staat klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Polis-Advocatuur-Coen-Fledderus

Coen Fledderus

Advocaat