U bent uw klant beter van dienst als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn

Financieel toezicht

Vanuit Europa vindt een gestage stroom wetgeving zijn weg naar de markt via de Wft en het Bgfo. Lang niet alle regels zijn voor uw dagelijkse praktijk relevant. Toch kunt u aanlopen tegen complexe vraagstukken. Bijvoorbeeld als u twijfelt of een bepaalde handelwijze wel is toegestaan. Of op welke wijze de AFM bepaalde regels over provisie interpreteert. Of u verplicht bent een bepaald incident te melden. Maar ook als u wilt weten hoever uw eigen zorgplicht eigenlijk reikt. Of dat u vindt dat een aanbieder het wettelijk beschermde portefeuillerecht uitholt.

Ik sta u graag terzijde bij het formuleren van antwoorden op deze en andere vragen. Dit doe ik door het geven van praktische adviezen in heldere taal. Hiermee help ik u verder op weg.

 • Gespecialiseerd

  in de financiële branche

 • Advies en begeleiding

  bij aan- of verkoop van een assurantieportefeuille

 • Specifiek

  gericht op het intermediair

 • Klankbord en adviseur

  bij geschillen tussen diverse partijen

Polis Advocatuur in

Wilt u meer weten of wilt u persoonlijk kennismaken?
Neemt u dan gerust contact op.

 • Adres

  Regus The Mark | Office 304
  Fascinatio Boulevard 216-220
  3065 WB Rotterdam

Mijn kantoor is gespecialiseerd in juridische dienstverlening voor de financiële branche, met name gericht op het intermediair

Ik help adviseurs, (beurs)makelaars, serviceproviders en gevolmachtigd agenten bij het voorkomen en oplossen van problemen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Ik geloof erin dat u uw klant beter van dienst bent als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn.

De advocaat

Staat klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Polis-Advocatuur-Coen-Fledderus

Coen Fledderus

Advocaat