U bent uw klant beter van dienst als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn

Premieverhoging

Uw klant wordt onverwacht geconfronteerd met een tussentijdse premieverhoging. Moet uw klant dit zomaar accepteren? Niet altijd. Advocaat Robin van Beem heeft in een spraakmakende procedure laten zien dat een en-bloc verhoging niet zomaar door een verzekeraar mag worden doorgevoerd. Hij begeleidde de vier organisaties die uit protest naar de rechter stapten en in 2013 gelijk kregen. Als gevolg van deze uitspraak werd verzekeraars weer duidelijk waar de clausule eigenlijk voor bedoeld is. En dat is dus niet om te lichtvaardig en bloc een premieverhoging door te voeren in een portefeuille waar je verlies op lijdt.

Toegevoegde waarde

U laat uw toegevoegde waarde aan uw klanten zien, wanneer u hierover advies voor ze inwint. Zo kunt u uw klanten nog beter van dienst zijn.

 • Gespecialiseerd

  in de financiële branche

 • Advies en begeleiding

  bij aan- of verkoop van een assurantieportefeuille

 • Specifiek

  gericht op het intermediair

 • Klankbord en adviseur

  bij geschillen tussen diverse partijen

Polis Advocatuur in

Wilt u meer weten of wilt u persoonlijk kennismaken?
Neemt u dan gerust contact op.

 • Adres

  Regus The Mark | Office 304
  Fascinatio Boulevard 216-220
  3065 WB Rotterdam

Mijn kantoor is gespecialiseerd in juridische dienstverlening voor de financiële branche, met name gericht op het intermediair

Ik help adviseurs, (beurs)makelaars, serviceproviders en gevolmachtigd agenten bij het voorkomen en oplossen van problemen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Ik geloof erin dat u uw klant beter van dienst bent als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn.

De advocaat

Staat klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Polis-Advocatuur-Coen-Fledderus

Coen Fledderus

Advocaat