U bent uw klant beter van dienst als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn

Arbeidsovereenkomsten

Flexibele arbeidsrelaties

De Wet op Financieel Toezicht (Wft) vereist dat u als ondernemer zorgt voor een integere en beheerste bedrijfsvoering. In het kader van werkgeversaansprakelijkheid vallen hier onder andere de mensen onder die onder uw verantwoordelijkheid werken. Dit geldt niet alleen voor uw vaste medewerkers, maar ook voor flexibele arbeidsrelaties als freelancers of ZZP’ers.

Freelance-overeenkomst

Met een freelancer mag u echter geen gezagsverhouding hebben en geen resultaatgerichte beloningsafspraken maken in verband met de beloningsregels. Als een ZZP’er een klant bij u onderbrengt, wie heeft dan het portefeuillerecht? Wie is er aansprakelijk wanneer er onverhoopt een verkeerd advies is gegeven? En zo zijn er nog meer zaken te regelen. Neemt u daarom contact op om de zaken vooraf goed vast te leggen.

 • Gespecialiseerd

  in de financiële branche

 • Advies en begeleiding

  bij aan- of verkoop van een assurantieportefeuille

 • Specifiek

  gericht op het intermediair

 • Klankbord en adviseur

  bij geschillen tussen diverse partijen

Polis Advocatuur in

Wilt u meer weten of wilt u persoonlijk kennismaken?
Neemt u dan gerust contact op.

 • Adres

  Regus The Mark | Office 304
  Fascinatio Boulevard 216-220
  3065 WB Rotterdam

Mijn kantoor is gespecialiseerd in juridische dienstverlening voor de financiële branche, met name gericht op het intermediair

Ik help adviseurs, (beurs)makelaars, serviceproviders en gevolmachtigd agenten bij het voorkomen en oplossen van problemen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Ik geloof erin dat u uw klant beter van dienst bent als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn.

De advocaat

Staat klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Polis-Advocatuur-Coen-Fledderus

Coen Fledderus

Advocaat