U bent uw klant beter van dienst als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn

Aansprakelijkheid

Een vraagstuk over aansprakelijkheid kan zich in vele gedaanten voordoen. Bijvoorbeeld: uw klant heeft schade geleden en wil deze schade verhalen op de aansprakelijke partij. Of uw klant is aansprakelijk gesteld maar heeft hiervoor geen verzekeringsdekking. Of u wordt zelf aansprakelijk gesteld door uw (voormalige) klant. In dit soort scenario’s is het noodzakelijk om inzicht te krijgen in de proceskansen- én de risico’s. Ik geloof er in dat een helder advies voorzien van een te volgen marsroute houvast kan bieden.

Ik heb veel ervaring met onder meer brandschade, verkeersaansprakelijkheid en werkgeversaansprakelijkheid. Een speciaal aandachtsgebied van mijn kantoor is beroepsaansprakelijkheid van vrije beroepen en financieel dienstverleners in het bijzonder. Ik publiceer hierover geregeld. Zo verzorg ik al sinds jaar en dag de rubriek Jurisprudentie Zorgplicht in de Beursbengel.

 • Gespecialiseerd

  in de financiële branche

 • Advies en begeleiding

  bij aan- of verkoop van een assurantieportefeuille

 • Specifiek

  gericht op het intermediair

 • Klankbord en adviseur

  bij geschillen tussen diverse partijen

Polis Advocatuur in

Wilt u meer weten of wilt u persoonlijk kennismaken?
Neemt u dan gerust contact op.

 • Adres

  Regus The Mark | Office 304
  Fascinatio Boulevard 216-220
  3065 WB Rotterdam

Mijn kantoor is gespecialiseerd in juridische dienstverlening voor de financiële branche, met name gericht op het intermediair

Ik help adviseurs, (beurs)makelaars, serviceproviders en gevolmachtigd agenten bij het voorkomen en oplossen van problemen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Ik geloof erin dat u uw klant beter van dienst bent als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn.

De advocaat

Staat klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Polis-Advocatuur-Coen-Fledderus

Coen Fledderus

Advocaat