U bent uw klant beter van dienst als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn

Dekkingsgeschillen

Het komt u ongetwijfeld bekend voor: dekkingsgeschillen met een verzekeraar. Het polisblad en de polisvoorwaarden bepalen de omvang van de dekking van een verzekering. Maar daar kan dus nog wel eens een geschil over ontstaan. Want hoe is die ene uitsluiting nou precies bedoeld? En wat mocht de verzekerde, uw klant, daarvan verwachten? Ik kan uw klant bij een dekkingsgeschil bijstaan, want het staat mij vrij om tegen verzekeraars op te treden.

Ik heb jarenlange ervaring in het verzekeringsrecht. En kunnen u adviseren over alle mogelijke dekkingsgeschillen. Daardoor kan ik snel toetsen of een schade terecht is afgewezen. En kan ik uw klant bijstaan om de verzekeraar alsnog tot uitkering te laten overgaan. Soms is een verzekeraar aanschrijven voldoende om ze toch tot uitkering te laten overgaan. Andere keren is het nodig om een klacht in te dienen bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) of hierover te procederen. Afhankelijk van de zaak en het belang, maar altijd met het oog op het belang van de klant.

 • Gespecialiseerd

  in de financiële branche

 • Advies en begeleiding

  bij aan- of verkoop van een assurantieportefeuille

 • Specifiek

  gericht op het intermediair

 • Klankbord en adviseur

  bij geschillen tussen diverse partijen

Polis Advocatuur in

Wilt u meer weten of wilt u persoonlijk kennismaken?
Neemt u dan gerust contact op.

 • Adres

  Regus The Mark | Office 304
  Fascinatio Boulevard 216-220
  3065 WB Rotterdam

Mijn kantoor is gespecialiseerd in juridische dienstverlening voor de financiële branche, met name gericht op het intermediair

Ik help adviseurs, (beurs)makelaars, serviceproviders en gevolmachtigd agenten bij het voorkomen en oplossen van problemen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Ik geloof erin dat u uw klant beter van dienst bent als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn.

De advocaat

Staat klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Polis-Advocatuur-Coen-Fledderus

Coen Fledderus

Advocaat